Vores tilgang

Sparring med stor erfaring


Vores basale CRM-system kan ikke lige så meget som vores konkurrenters kan. Faktisk er det kun udstyret med netop det, du har brug for i hverdagen. Ikke mere. Vi foretrækker nemlig, at gøre det så enkelt og effektivt som muligt.

Af samme grund er CAPTOR enkelt at bruge og let at implementere.

Som regel vil det ikke tage mere end et par dage før alle i din virksomhed er fuldt fortrolige med systemet. Vi vejleder og guider naturligvis virksomheden igennem hele indkøringen – blandt andet ved at tage os af foranalyse, installation, opsætning, dataimport/integration og uddannelse. Vi tager implementeringen meget seriøst og med 18 års erfaring i projektledelse, så ved vi hvad vi gør.

Vi har gennem tiden udviklet alle mulige og umulige applikationer, integrationer og interfaces. Det er lidt som at lege med Lego. Vi er derfor fulde af fryd over i dag at have en ”kæmpe reol” fyldt med en masse it-funktioner som vi kan stykke sammen til de helt rigtige løsninger til vores kunder.

Vi nyder stadig de udfordringer som it-verdenen byder os. Og vi nyder i særklasse at besøge vores kunder og mærke deres begejstring for den software som vi udvikler. At gå igennem en virksomhed og se vores system kører på computerskærmene gør os stolte.

De fleste virksomheders succes i dag er afhængig af velfungerende it-systemer.

Så derfor er en ting helt sikkert, har du succes så føler vi succes.

Ønsker du et uforpliktende og inspirerende møte, så

KONTAKT OSS

  • CAPTOR Danmark ApS
    Org 4094 5407

    Fynsgade 15
    7400 Herning
    Danmark