Løsninger

CLOUDBASERET CRM

CAPTOR Cloud


CAPTOR Cloud er et cloud-baseret CRM-system, der er ekstremt brugervenligt og intuitivt. Systemet giver dig og dine kolleger samling på alle kunder, emner, kontaktpersoner, opfølgninger, aktiviteter, kampagner, dokumenter, mm.

Systemet er integreret med en række online systemer herunder economics, Mailchimp, eData markedsdata, Office 365 og lokalt installeret Microsoft Office-produkter, herunder Outlook.

Systemet kan udbygges med en lang række forskellige og produktive moduler til styring af produktion, projekter, time/sag, telemarketing, teknisk styring af MIF, intranet, mm.

Mange nystartede virksomheder får dækket sit behov fuldt ud med denne licens, og skulle virksomhedens behov udvikle sig i retning af, at en installation på en lokal server er nødvendig, så trækker vi bare din licens ned på din server

Det er fremtidssikring som kun CAPTOR kan tilbyde dig

Prisen for en CAPTOR Cloud licens starter ved 295,- pr måned pr bruger
Bemærk, dog minimum 5 brugere

LOKALT INSTALLERET CRM

CAPTOR Onsite


CAPTOR Onsite er et lokalt installeret browserbaseret CRM-system, der har den samme brugerflade som CAPTOR Cloud.

Fordelen ved at køre CAPTOR Onsite kan være, at nogle af dine eksisterende systemer måske endnu ikke er cloud-baseret, og at integration derfor kræver en lokal installation.  En anden årsag kan være store filer som måske stadig er for tunge at håndere over internettet.

Men den dag dine øvrige applikationer er cloud-baseret, ja så kan din CAPTOR Onsite licens lægges i skyen uden yderligere udgifter til softwarelicenser.

CAPTOR Onsite kan enten lejes på månedsbasis eller købes som en normal softwarepakke.

LOKALT INSTALLERET CRM OG MPS UDVIKLET SPECIFIKT TIL DEN GRAFISKE BRANCHE

CAPTOR Graphic


Brancheløsningen til de grafiske virksomheder, hvor konceptet er baseret på CAPTORs gennemarbejdet salgsstyringssystem, og er udbygget med en produktionsstyring (MPS), der virkelig gør en forskel.

Løsningen er udarbejdet i samarbejde med en række forskellige grafiske virksomheder, som har erkendt behovet for et gyldent samlet overblik samt en ”top-tunet” produktion, da udviklingen går imod flere og mindre produktioner.

Løsningen er lige som CAPTORs basale CRM-system udviklet på baggrund af konkrete kundeønsker og er i dag virksomhedernes vigtigste system.

Resultat med implementering af CAPTOR Graphic har givet overblik, optimering, mindre stress og bedre kundeservice.

Ønsker du et uforpligtende og inspirerende møde, så KONTAKT OS
  • CAPTOR Danmark ApS
    CVR 4094 5407

    Bredgade 55, 1.
    7400 Herning