Løsninger

CAPTOR
Sign Basic


Effektiv produktionsstyring hvor du selv bestemmer detaljeringsgraden af din styring. Du får fuldt overblik over alle husets opgaver, fordelt på afdelinger og maskiner. Præcisering af medier og færdiggørelse. Ordreoversigt over alle ordrer med kalenderfunktion med omfattende søgemuligheder herunder også søgning på egne definerede tags. Oversigt over delopgaver og mulighed for print af elementlabels så fysisk håndtering gøres langt nemmere.

Elegant håndtering af produktionsfiler via indbygget arkiv, som skelner imellem ad hoc filer og standardfiler via det indbyggede produktkatalog, der også formidler produkt- og materialekendskab internt i huset. Mulighed for tidsregistrering samt styring af montage med kalendervisning. Løbende opsamling af produkter og øvrige registrering, som overføres direkte til fakturering efter godkendelse af prissætning.

Produktionsstyringen baseres på et gennemtestet CRM-system, der både håndterer dine kunder, emner og leverandører, hvori du ligeledes har tilbudsskrivning og pipeline, som giver dig et godt overblik over dine tilbud og så du kan foretage opfølgning og yde god kundeservice.

CAPTOR
Sign Medium


Indeholder alle funktioner fra CAPTOR Sign Basic.
Herudover automatiseret validering af produktionsfiler via integration med SWITCH, som er et 3. parts produkt gennem vores samarbejdspartnere. Dette er et add on, der virkelig giver en tidsmæssig besparelse på alle opgaver i husets DTP-funktion og som samtidigt minimerer risikoen for fejlproduktion.

Brug af SWITCH giver ligeledes for udvidet brug af QR koder, hvor navngivne QR håndscannere i produktionen kan statusopdaterer ordreoversigten og visningen af opgaver på dine storskærmene i din produktion. QR-scan med trådløse håndscannere og muligheden for rapportering via storskærme er således også den del af Sign Medium pakken.

CAPTOR
Sign Pro


Indeholder alle funktioner fra CAPTOR Sign Medium

Herudover en private portal hvor dine kunder kan oprette ordre og genbestille fra tidligere ordrer. Der er mulighed for at lave kundespecifikke produktkataloger således at kæder kan have alle deres produkter direkte tilgængelig i din portal til hurtig bestilling. Den enkelte kundes produktkatalog kan selvfølgelig håndtere de relevante standard produktionsfiler. Der er også mulighed for at kunden kan uploade projektspecifikke produktionsfiler.

Kunden kan ligeledes forespørge på tilbud og en indbygget chat-funktion, samler let alt relevant til produktion på ét og samme sted.
Portalen giver ligeledes kunden en real time oversigt over igangværende produktioner.

CAPTOR
Sign Enterprise


Indeholder alle funktioner fra CAPTOR Sign Pro

Herudover et projektstyringsværktøj som giver dig mulighed for at styre forskellige lokationer således der bevares et godt overblik over større projekter med mange forskellige montører.
Denne licenstype tillader som den eneste decideret tilpasning af funktionerne til netop dit behov.

Ønsker du et uforpligtende og inspirerende møde, så KONTAKT OS
  • CAPTOR Danmark ApS
    CVR 4094 5407

    Fynsgade 15
    7400 Herning