PRinfoParitas A/S


 • Reference

  PRinfoParitas A/S

 • Løsning

  CAPTOR Graphic

 • Funktioner

  CS CAPTOR CRM
  CS Graphic PM
  CS GANT + BIS
  CS BTS (Portal)
  CS e-conomics
  CS Intra
  CS Outlook
  CS eData

Carsten Gram, administrerende direktør

”Sammen med CAPTOR er vi ved at udvikle yderligere funktioner, som om kort tid vil gøre arbejdet endnu lettere for os. Vi er blevet så inspireret af det overblik systemet giver, at vi vil bringe informationsformidlingen helt ned på personniveau. Hver enkelt produktionsmedarbejder bliver udstyret med sin egen tablet, hvorfra han eller hun kan se oplysninger om egne arbejdsopgaver. Den fysiske ordrepose indeholder kun kunde- og ordrenummer og eventuelle fysiske effekter. Al produktionsinformation hentes real-time fra systemet. På den måde går ingen ændringer eller beskeder tabt.

Og når den enkelte medarbejder er udstyret med en tablet kan elektronisk dokumentation og lagring også finde sted på en enklere måde. Specielt arkivering skal gøres mere digital ifølge Carsten Gram. Alt for meget tid og plads bruges på at arkivere og genfinde materiale, som i de fleste tilfælde kun behøves elektronisk.

Valget af, og samarbejdet med, CAPTOR Graphics har både vist sig at være løsningen på vores udfordring, men har også inspireret os til en række tiltag, som vi ikke havde drømt om forinden. Jeg vil sige det lige ud: Dette system er suverænt for en virksomhed som vores.”

Læs hele artiklen

 

Ønsker du et uforpligtende og inspirerende møde, så KONTAKT OS
 • CAPTOR Danmark ApS
  CVR 4094 5407

  Fynsgade 15
  7400 Herning